Den bästa julklappen

2013-12-31 | 17:00:00

Som ni kan se i föregående inlägg, så fick jag en weekend i Göteborg av min älskling.
I fredags rullade bilen iväg. På vägen upp tog vi ett stopp i Ullared några timmar innan vi for vidare. Framme i Göteborg väntade en helt underbar helg. Första kvällen var vi på hotellet och tog det lugnt på grund av det dåliga vädret. Vi gick upp på taket för att bada, men eftersom det haglade och blåste så mycket så gick vi in i bastun efter en stund. Lördagen spenderades i Nordstan och på kvällen åt vi middag med Patriks storasyster. Hon har nyligen fått en dotter, så lite bebistid blev det. Tusen tack för denna julklapp älskling. Det var hur mysigt som helst!

Detta befann sig i paketen med mitt namn på

2013-12-31 | 14:08:19

 
Alla julklappar är inte med på bild. Bland annat fick jag även pengar, fem nr av tidningen Foto, en super cool datamus, en svart långklänning & andra kläder och smycken. Denna julafton fick jag mest små-grejer, men fick saker jag önskade mig och även behövde, så är jätte nöjd ändå. Tusen tack allihopa!

A Christmas with a kiss under the mistletoe

2013-12-25 | 19:11:01
 
När klockan började närma sig 13.00 trillade mormor in genom dörren ...
Och eftersom denna julen bara skulle tillbringas med familjen, mormor och Kurre (min mosters pappa) så kunde julafton börja då Kurre skulle komma senare. Vi åt smörgås med julskinka på och tittade för en gångs skull på hela Kalle Anka, och dessutom tillsammans. När det var slut var det dags att börja med julbordet som blev lagom klart till Kurre knackade på dörren. När vi ätit färdigt var det dags för det som man längtat allra mest till ... julklapparna! Det visade sig att vara bra julklappar detta året också och vad det var ... det får ni se i ett annat inlägg. Kvällen fick sedan ett drömmade avslut. Jag fick en kyss under misteln av min man.