Lite nytt i höstgarderoben

2013-11-29 | 16:13:27


Igår var jag och mamma i stan för att handla lite nya saker inför hösten. Mamma var snäll och bjöd mig på en mysig blå tröja (bild nedan), en super mysig vit kofta och ett par nya skor (bild ovan). Tyvärr blev det ingen jätte bra bild på den vita koftan, men det kommer säkert komma upp en bild framöver. Ska tänka på att fotografera den en dag då jag har den på mig. 
 

Den mysiga julstämningen

2013-11-24 | 20:14:00
Nikon D3100 + 18-55/3,5-5,6
 
I helgen har det varit julmässa här i byn!
Jag älskar denna mysiga stämningen som är vid denna tiden på året, när vi närmar oss julen. I helgen har jag stått på julmäsa för att sälja kakor till innebandyklubben. Inget jag klagar på eftersom jag trivs i miljön som är runt omkring mig.

Skratt är det som smittar av sig lättast

2013-11-18 | 18:44:00

Fick en kommentar om en tävling på en blogg & tänkte, visst kan jag vara med!
Temat på tävlingen är "Människor är vackra" och man skulle då välja ut en bild man själv tagit på en person. Jag valde då ut denna bilden, som ni ser här ovan, på min pojkväns lillasyster Erika. Vi var iväg i somras och när alla badade i poolen, stod jag vid sidan om och fotograferade. Erika ropade då "Moa! Ta kort på mig när jag ligger på denna". Jag vände mig om för att ta en bild och precis när jag skulle trycka av ramlade hon av och började då skratta. Detta blev, och är fortfarande, en av mina absoluta favoritbilder. 

Om man vinner denna tävling kan man vinna en värdecheck på 200kr hos Kamda.se, som säljer kameraprylar. Om jag skulle bli den lycklige vinnaren, skulle jag använda min värdecheck till en dubbelsidig reflexskärm.